Истрели пред Амбасадата на САД во Порт О Пренс

Пред амбасадата на САД во главниот град на Хаити, Порт О Пренс се слушнаа истрели од огнено оружје, а на граѓаните им е советувано да се засолнат.

Американската амбасада на Твитер објави дека истрели се слушнале на задниот влез во зградата.

Но, не се наведедни повеќе детали за инцидентот.