И ставила на 6-месечната ќерка вештачки нокти „Луј Витон“, па се пофалила

САД– Социјалните мрежи брујат од коментари откако несовесна мајка, љубителка на вештачкиот изглед, ѝ ставила на шестмесечната ќерка вештачки нокти со логото на Луј Витон и се пофалила на ФБ.

Луѓето беа згрозени од оваа „незгодна“ уметност на ноктите.

„Нејасно. Бебе….” рече едно лице.

„Се чувствувам навистина непријатно“, додаде друг.

Многу корисници исто така изразија загриженост за безбедноста на бебето во коментарите.

„Па, кога моето дете беше старо околу 6 месеци, го зеде целиот прст под очниот капак пред да се оддалечам. Оваа слика ме застрашува “, рече едно лице.

„Замислете, се будите и на вашето дете му недостасува очното јаболко“, коментира друг.

„Загрижен сум дека ова бебе ќе погледне надвор“, додаде трет корисник.