Хороскопски знаци кои се склони кон лажење: Никогаш не знаете на што сте со нив


Не можете да им верувате!

Астролозите тврдат дека постојат четири знаци за кои се знае дека се склони кон лажење.

Близнаци
Овој знак е познат по својата превртлива природа, па не е изненадување што Близнаците често се склони кон лажење. Тие лесно можат да ги сокријат своите вистински чувства и да се преправаат дека се нешто што не се.

Вага
Вагите се многу социјални и се трудат сите околу нив да се чувствуваат удобно, дури и ако тоа значи дека ќе мора малку да ја променат вистината. Често се држат до средината, па понекогаш ќе кажат и мала бела лага за да избегнат конфликт.

Скорпии
Скорпиите се познати по својата тајност и желба да ја задржат контролата. Тие лесно можат да ја изостават вистината или дури и да лажат за да ги постигнат своите цели.

Риби
Рибите се многу чувствителни и сакаат да се чувствуваат прифатени во општеството. Поради ова, тие понекогаш измислуваат приказни или лажат за да им угодат на другите или да избегнат конфликт.