Hapja e kazinos në afërsi të UT-së, paralajmërohen protesta

Vazhdojnë përgatitjet për hapjen e kazinos në afërsi të Universitetit të Tëtovës. Premtime dhe garanca se e njëjta nuk do të hapet u dha si nga ana Komunës së Tetovës ashtu edhe nga instance më të larta, por në terren punimet vazhdojnë me të njëjtin intensitet. Lëvizja Anti-Bixhoz përsëri ka paralajmëruar protesta duke këmbëngulur edhe për masa të mëtejshme.

Emërllau gjithashtu ka potencuar se po bëhen përgatitje për protestën e radhës, dukë bërë thirrje deri të qytetarët për përkrahje.

Nga lëvizja anti-bixhoz edhe gjatë ditës së sotme kanë potencuar se iniciativa e tyre nuk do të ndalet deri në ç’rrënjosjen e kësaj dukurie negative që njollos qytetin e dy universiteteve. /art chanel