Груевски му одговори на Заев: Јас ќе „пливам” некако, а ти „уживај” во сопственото тонење

Поранешниот премиер Никола Груевски му одговори на Фејсбук на сегашниот премиер Зоран Заев кој го повика да се врати дома и така да ѝ помогне на земјата.

Груевски вели Заев е свесен дека паѓа од власт, па паниката ја прикрива со обид пред камерите да биде вицкаст, а гневот и омразата ја изразува преку експресно активирање на нови незаконски и наменски креирани обвиненија.

Прочитајте ја целата објава на Груевски.

…она кога донесен на позиција со задача, со задоцнување кое трае многу подолго од мајтапот на “Порошенко” ќе почне да…

Posted by Nikola Gruevski on Среда, 31 јули 2019