Град со големина на орев направи пустош во Кривогаштани

Град со големина на орев направи хаос во Кривогаштани.

 

Од УХМР информираат во западниот дел на земјата и во северниот попладнево има нестабилно време, со пороен дожд, грмежи и засилен ветер.