(Фото) Жбогар игра оро за Денот на независноста

Фото: Б. Грданоски

На прославата во Градскиот парк во Скопје, по повод Денот на независноста, евроамбасадорот Самуел Жбогар заигра македонско оро, додека пееше Виолета Томовска.

Жбогар играше на песната „Македонско девојче“.