(Фото вест) Заев на баклава во Љубојно

Дома си е дома, дома е и во Љубојно во Преспа, напиша лидерот на СДСМ Зоран Заев кој се одмара во Македонија, а тоа денес го вклучи и Љубојно, каде што бил на приватно организиран ручен и на балкава.