(Фото вест) Србија во 60-часовен карантин

Како лудило, ја оцени австрискиот аналитичар Флоријан Бибер одлуката на официјален Белград да воведе полициски час во Србија од 60 часа, од петок попладне до понеделник насабајле.

Истата одлука наиде на неодобрување и во дел од јавноста во Македонија, поради што од официјални места почна да се спомнува олабавување во наредниот период.