(ФОТО) Рама пуштил брада, го имитира Исмаил Ќемали?

Албанскиот премиер Еди Рама денеска изгледаше поинаку. Со долга брада, можеби сакајќи да го имитира првиот шеф на албанската влада Исмаил Ќемали преку видео порака на социјалните мрежи зборува за одлуката на земјите од Европската унија, да отворат или не преговори со Албанија.. Вреди да се напомене дека неговата брада е бела скоро иста како онаа на Исмаил Ќемали, но дека разликата е во мустаќите што ги има Рама во црно.

Премиерот Рама честопати привлекуваше внимание заради неговaта облека и стилот како на официјалните средби така и на секојдневниот живот.

Фото: Првиот шеф на албанската влада Исмаил Ќемали