(ФОТО) Нотр Дам – Пред и по пожарот

Парискиот весник „Ле Монд“ на својата интернет страница објави интерактивни фотографии пред и по опожарувањето на Нотр Дам, јави дописникот на МИА од Париз.

Фотографиите се интерактивни и на нив најдобро може да се види дел од последиците од катастрофалниот пожар во Нотр Дам во Париз. „Ле Монд“ објави фотографии пред и по пожарот во катедралата Нотр Дам.