(Фото) Катица Јанева нема гајле за ,,Рекет“: Ужива додека ја масираат

Низ социјалните медиуми е објавена фотографија на специјалната јавна обвинителка, Катица Јанева седната на плажа, додека ја масираат.

Фотографијата ја објави и Димитар Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ.