(ФОТО) Груевски во друштво на атрактивна девојка во Будимпешта

Поранешниот македонски премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски присуствуваше на приватна бизнис забава во главниот унгарски град. На една од фотографиите објавени на официјалниот фејсбук-профил креиран за овој настан, поранешниот македонски премиер е фотографиран до атрактивна девојка, која може да се види и на други фотографии направени за време на настанот.