(Фото) Црногорците се пошегуваа на своја сметка: „Сите на акција. Не плашете се, не е работна“

Реклама на една продавница од Подгорица, Црна Гора со својата порака и фотографија го насмеа регионот, но предизвика и многу шеговити коментари на социјалните мрежи.
Рекламата е за актуелно намалување на цените, а продавницата ги повикува граѓаните на акција, но нагласува дека не е работна.
Корисниците на социјалните мрежи се насмеаја на овој маркетинг, но и на црногорската смисла за хумор.