Елитно живеење во спој со премиум локација – ТРЕСКА на „Голден арт“ започна со изградба

Голден Арт повторно ги крева стандардите на градење со комплексот ТРЕСКА во Центар


По 18 години поставување на златен стандард во градежниот сектор, „Голден арт“ го објавува почетокот на својот нов проект – ТРЕСКА. Стратешки позициониран во скопската општина Центар, овој луксузен нов објект ветува редефинирање на висококвалитетното живеење на моментално најбараната локација за станбено живеење во Македонија.

 

ТРЕСКА: Нов стандард во луксузното живеење

На 20 септември беа осветени првите темели на ТРЕСКА. И тоа не се обични основи. „Голден арт“ иновативно го обнови својот веќе познат систем на градба „Голден арт“, инкорпорирајќи нови производи од врвна класа од своите партнери и користејќи нови, супериорни градежни материјали. Резултатот е најсовремено животно искуство кое надминува се што Македонија досега видела.

 

 

Можност која не се пропушта

Ова не е само уште еден луксузен објект: ова е можност да побарате сопствен дел од она што брзо станува најпосакуван недвижен имот во земјата. ТРЕСКА ќе го спои архитектонскиот гениј со неспоредливите удобности, создавајќи комфор и луксуз токму во срцето на Скопје.

Како дел од стартот, „Голден арт“ нуди ексклузивни пакети за рана инвестиција во ТРЕСКА. Ова е ваша шанса да профитирате од единствена можност за инвестирање во она што наскоро ќе стане обележје во македонскиот недвижен имот.

 

 

Вашиот следен чекор

Не читајте за ТРЕСКА, туку дојдете и доживејте го објектот сами. Јавете се на агентите од „Голден арт“ уште денес на 071/225-888 или 075/225-888 за да закажете консултации и тура на лице место. Бидете меѓу првите што ќе го погледнете овој револуционерен развој и направете го првиот чекор кон поседување на парче историја. Со ТРЕСКА не купувате само стан; обезбедувате наследство. Направете го повикот што може да ви го промени животот на подобро.

(Спонзориран текст)