Дури 874 луѓе затекнати брз маска

Фото: Б. Грданоски

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на земјава по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 874 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.