Доделувањето на новинарски награди на ЗНМ се откажува

По апелот на Министерството за здравство да не се одржуваат јавни собири,од ЗНМ известуваат дека настанот закажан за 11.03 (утре) во 12.00 часот во МКЦ а по повод одбележувањето на Јубилејот на ЗНМ и доделувањето на новинарските награди е откажан.