Дежурни билетарници на ЈСП за велигденските празници и за 1 Мај

Фото: Б. Грданоски

Во пресрет на претстојните велигденски и првомајски празници ЈСП информира дека ќе има три дежурни билетарници на ЈСП „Скопје“.

В петок (26.4.2019 година), в недела (28.4.2014 година), в понеделник (29.4.2014 година) и в среда (1.4.2014 година) дежурни ќе бидат билетарниците кај Зелениот пазар од 7 до 19.30 часот, во Ѓорче Петров од 7 до 13 часот и кај Транспортен центар од 7 до 19.30 часот.