Делови од Скопје, утре без струја


Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.08.2022 година (Петок) поради закажани технички зафати во системот на електрична енергија без напојување со електрична енергија ќе бидат следните корисници:

1. Во период од 08.00 – 10.30 часот дел од ул. Ул. Tашко Караџа зграда бр. 8, Автокомандa ( општина Гази Баба)

2. од 08.30 – 13.30 часот дел од ул. 3, с. Љубош, Батинци (општина Студеничани)

3. 09.00 – 12.00 часот с. Долно Блаце (општина Чучер Сандево)