Чаир на тендер ќе бара компанија која ќе ја урива дивоградбата кај „Мавровка“

Со оглед на тоа што сопственикот на објектот „Фонтана“ не го почитува решението за уривање, општината ќе треба тоа да го направи тоа преку избор на компанија на тендер.Засега никој од надлежните не знае кој е сопственикот на овој објект.