Цел месец ја запросувал девојката, таа не забележувала


Еди Окоро точно еден месец ја запросувал својата девојка Кали, но таа не забележувала. Еди решил да направи креативен процес кој ќе го документира со фотографии, но ризикувал неговата намера да биде откриена.

Тој купил веренички прстен за Кали и го фотографирал во сите можни пози во близина на Кали, но таа не забележала дека тој и нуди прстен.

Погледнете ја галеријата: