Бројот на заболени се искачи на 136

Фото: Б. Грданоски

Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (15), Дебар (4), Куманово (2) и Охрид (1).

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот, изнесува 136, соопштија од Министерството за здравство.

Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (15), Дебар (4),…

Posted by Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë on Понеделник, 23 март 2020