Божиќните светла во Европа (фото)

Раскошно накитени плоштади и булевари – кога доаѓа Божик, европските градови блеснуваат најдобро што можат. Светлината и сјајот треба да дадат надеж и увереност дека ќе биде добро, особено во вакви времиња на пандемија

Линк до целиот текст на Дојче веле тука