„Bosswear“ – Клое и Крис со новата колекција испраќаат моќна порака


САД– Во новата кампања на Good American’s BOSSWEAR се појавува еден од најзначајните шефови што некогаш постоеле: Крис Џенер.

Позира заедно со нејзината ќерка и основач на Good American, Khloé Kardashian, а новата кампања ја слави колекцијата Bosswear на брендот, со цел да создаде моќни парчиња за моќни жени.

Пристигнувајќи во серија на Fuschia и црни нијанси, колекцијата нуди куриран избор на базни парчиња гардероба, играјќи се на традиционалниот моќен костум. Bosswear располага со низа комплети од костими, блејзери и скроени кошули. Изработена од волна и памук, заради класичен изглед, колекцијата е комплетирана со препознатливиот дизајн на брендот High Shine Compression за луксузен изглед.

Со кампањата гледа Џенер и Кардашијан им дозволуваат на фановите во канцеларијата што ја води империјата Кардашијан, притоа прикажувајќи ги најсмелите стилови на новата колекција.