Бориловиќ имал проблематично минато и куп полициски пријави


Во домот на Владата во Цетиње се одржа комеморативна седница по повод трагедијата што го погоди тој град и во која загинаа 11 лица.

Комеморацијата започна со едноминутно молчење за жртвите, а беше речено дека Цетиње не е сам во својата жалост, туку дека тагува цела Црна Гора.Градоначалникот на Цетиње, Никола Ѓурашковиќ истакна дека трагедија од невидени размери ги погодила Цетиње и Црна Гора и ги оставила сите во шок.

 
 Бориловиќ уби 10 луѓе, а повреди шест во Цетиње пред неколку дена пред да биде ликвидиран од страна на негов сосед.