Бобан Црничиќ нов в.д. директор на ЈП „Улици и патишта“

Бобан Црничиќ е новиот в.д. директор на јавното претпријатие „Улици и патишта“. Назначувањето го направи градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов кој завчера го разреши досегашниот директор Сенад Смаиловиќ.

Како што информираа од Градот, новиот в.д. директор Бобан Црничиќ досега беше деловен асистент на Смаиловиќ.