Blerim Bexheti: Miratimi i ligjit për gjuhën shqipe, ëndërr e realizuar e Ali Ahmetit

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, njëkohsishtë udhëheqësi i Sekretariatit për çështje Juridike në kryesinë e BDI-së, uron të gjithë shqiptarët për miratimin e ligjit të gjuhës shqipe në Kuvend.

Me miratimin e ligjit të gjuhës shqipe, përmbyllet një kapitull një dekadësh i Marveshjes së Ohrit. Gjuha shqipe, ka qenë përcaktim i liderit të BDI-së Ali Ahmetit, që nga hartimi i MO-së, e deri në zyrtarizimin e e saj. Urime të gjith qytetarëve shqiptarë të Maqedonisë

Me respekt, Kryetari i komunës së Sarajit dhe udhëheqës i Sekretariatit për çështje juridike në BDI, Blerim Bexheti