Без вода неколку улици во Козле


 ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 13:00 часот, поради уличен дефект на улица „Козле“ бриј 171, прекинато водоснабдување имаат корисниците од следниве улици: дел од улица „Козле“, дел од улица „Јуриј Гагарин“ и улиците „Струшка“ „Кораб“ и „Мокра“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до завршување санација на дефектот.