Без вода дел од Трнодол и Жданец


Поради дефект на приклучна цевка, без вода од 11:50 часот ќе бидат корисниците од населба Трнодол и улиците „Нерешка“ и „Теодосиј Синаитски“ во населба Жданец, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот.