Без вода дел од корисниците во Ѓорче Петров

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Црногорска“, „Кузман Шапкарев“, улица „1223“, „Гостиварска“, „Кадињача“, „Андон Папрадишки“, „Александар Македонски“, „Љубин“, „Андреј Зографски“, „Смилевска“, „Панајот Гиновски“, „Жеденска“, „Островска“, „Драговити“ и дел од „Борис Серафов“.

Прекинот во водоснабдувањето, како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 150мм. на улица „Црногорска“ 2.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11 часот до завршување на дефектот.