Без струја утре ул. „Осло“ во Карпош и села во Чучер Сандево и Бутел


Фото: Б. Грданоски

Поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа утре од 9 до 13 часот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на Осло, од страната кон „Реплек“, во општина Карпош. 

Од Регионалниот центар за управување со кризи – Град Скопје најавија дека утре од 9 до 14 часот ќе немаат струја и корисниците од селата Малино, Бродец, Побожје, Танушевци и Брест во општина Чучер Сандево, како и дел од село Љубанци во општина Бутел.