„Белви“ преполно од партиски членови, се чека лидерот на СДСМ

Во хотелот „Белви“ почнаа да се собираат стотици партиски членови за да го слушнат говорот на лидерот Зоран Заев, кој треба да ја потврди победата што ја очекуваат тука.

И покрај епидемијата, со маски на лице дојдоа да слават.