Белград никако да се ослободи од дојавите за бомби во училиштата – денеска две


Во две основни училишта во Земун и Батајница денеска околу 10:30 часот била поставена дојава за бомба, дознава Танјуг.

Во училиштата има припадници на МУП кои ќе вршат контрасубверзивни контроли.

Во Земун дојавата стигна до ОУ „Светозар Милетиќ“, а учениците се во дворот.