Турканица пред УЈП за кредити од Развојна банка

Фото: МКД.мк

Откако вчера беше објавен првиот повик за директна кредитна поддршка на микро, малите и средните претпријатија преку Развојната банка на Македонија, денеска пред УЈП турканица, пишува МКД.мк.

Онлајн е пријавувањето за кредитите, но за вадењето на документите е на шалтер.