„1001 ноќ“ во Истанбул: Во домот на Бергузар Корел и Халит Ергенч

Турција- Ѕвездите на хит-серијата „1001 ноќ“, Бергузар Корел и Халит Ергенч веќе неколку години водат хармоничен брачен живот во својата вила во Истанбул. За турското издание на магазинот „In Style“ тие ги отворија вратите на својот дом.