Џиџи Хадид: Луксузот на Валентино

САД- Светскиот топ-модел Џиџи Хадид се појави како рекламна личност во кампањата на Валентино и покажа завидни способности за движење.

Фото сесијата е дело на професионалните објективи на фотографот дуо Инес и Винум, кои вешто го фатиле остатокот од тимот на моделот.

Кадрите ја претстават убавицата во долги фустани со светли и заситени бои, снимени на бела позадина на која пишува Valentino.

Како контрапункт на еднобојните долги фустани се кратки модели со богат вез и орнаменти со флористички мотиви.