Џесика Честејн доби ќерка со помош на сурогат мајка

САД- Холивудската актерка Џесика Честејн (41), една од најубавите во својата фела, со сопругот Џијан Лука де Пропосуло, тајно добија дете со помош на сурогат мајка. Ќерката ќе се вика Џулиета Паси Честејн.

Двојката се венчаше лани во Тревизо, Италија.