Ќе се продава приватниот остров на Принс

САД- Приватниот остров на Карибите на починатата мега ѕвезда Принс ќе биде ставен на продажба на 12 јули.

Имотот во егзотичен стил има шест спални и шест бањи, тениско игралиште, приватни плажи и пристаниште и улица во омилената боја на Принс во пурпурна боја.