Ќерката на Мадона во кампања за „Миу Миу“: Лурдс како материјалистка

САД– Ќерката на Мадона од врската со Карлос Леон-Лурдс Леон има само 22 година а веќе ја освојува модната сцена. Таа е заштитно лице за кампањата на „Миу миу“ за 2018 година. Во рекламниот спот, таа седи во луксузна лимузина, во преден план со чантата на италијанскиот луксузен бренд.

И татко и Леон, беше познат кубански манекен кој има настапувано на ревиите на Стела Мекартни и Конверс во минатото.