Ја налути јавноста: Божикно селфи на Меланија Трамп


САД- Првата дама на САД Меланија Трамп на социјалните мрежи објави Божиќно селфи со капа на Дедо Мраз и поза која потетува на нејзините денови како фото модел. Семејството ги поминува божикните празници во Мајами, во приватната резиденција на американскиот претседател Трамп.

На сликата нема ништо провокативно, освен самиот поглед кој како што рековме е вообичаен за фото моделите, но американските медиуми веднаш ја напднаа сопругата на Доналд Трамп бидејќи ваква фотка била невкусна и несоодветна за функцијата која е почесна и ја извршува согласно уставот и традицијата на САД.