Ѓорѓи Симјановски е најдобар бармен во Македонија

Ѓорѓи Симјановски е победникот на годинешното, 11-то по ред, првенство на бармени во Македонија, кој ќе ја претставува Македонија на меѓународното натпреварување во Талин. Второто место му припадна на Александар Цветковски, додека пак златниот пехар 3 место отиде во рацете на Никола Стојмановиќ.

Синоќа на натпреварот во ресторанот „Фор“, бармените се покажаа во своето најдобро светло.