Ѓоко Танески со концерт на Винтерленд во Скопје

Вечерва од 22 часот на Плоштад Македонија концерт ќе одржи Ѓоко Танески. Македонска музика, греано вино, слатки и најпознатите песни на поп-пејачот ќе се слушнат на првата новогодишна населба во Скопје, Винтерленд.

Од 15 декември секоја вечер од 18 до 23 часот  има програма за секоја возраст и за сите деца.