Шилегов со Каминис вечераaт на кејот на Вардар

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов со градоначалникот на Атина, Јоргос Каминис се седнати на ресторанот на хотелот „Парк“ на кејот на Вардар, кој е во сопственост на заменик градоначалникот на Град Скопје, Енвер Малиќи.

Градоначалникот на Атина Јоргос Каминис денеска и утре престојува во посета на Скопје и со скопскиот градоначалник Петре Шилегов ќе потпишат спогодба за соработка меѓу двата главни града. Станува збор за возвратна посета, откако скопскиот и атинскиот градоначалник се сретнаа во Атина на почетокот на февруари.