Четири концерти на Каролина во Македонска филхармонија

Поп-ѕвездата Каролина Гочева-Корубин, за прв пат во својата кариера ќе се претстави во живо на концерт, заедно со комплетниот состав на Македонската филхармонија.

Концертите се закажани во деновите на љубовта, на 15-ти и 16-ти февруари , а поради големиот интерес закажани се уште два, на 20 и на 22 февруари. На репертоарот се песните од проектот „Македонско девојче“, „Извор“ и некои од најубавите песни од претходните албуми на Каролина во живо, во комплетно нови аранжмани.

Влезниците во максимално ограничен број по цена од 1.000 денари се пуштени во продажба онлајн и на продажните места на Авалон.

Фото: С. Рајхл