Милиони луѓе ѝ се потсмеваат на Меланија Трамп (Фото) (Видео)


Меланија Трамп денеска е мета на потсмев на милиони корисници на интернет, поради нејзиниот избор на фустан за новогодишната ноќ.

Меланија, која секогаш е модерно облечена, веќе го направи најголемото модно промашување што некогаш можеше да ѝ се случи, коментираат критичарите. Фустанот е катастрофа, а материјалот изгледа како пластика, се коментарите на корисниците на социјалните мрежи.

Ќерката на Доналд, Иванка Трамп, помина нешто подобро, ако воопшто може така да се каже. Коментарите се дека нејзиниот фустан е премногу секси и воопшто не одговара на приликата.