Хуманитарно дружење со „Фрајле“

Утре од 11 до 12 часот во ТЦ Рамстор, се организира хуманитарно дружење со новосадскиот бенд ,,Фрајле”.

Со купување на музичкиот диск од новиот албум на бендот ,,Љубав на дар” посетителите ќе можат да добијат автограми од девојките и да се фотографираат со нив. 100 денари од сумата на купениот диск оди на Здружението за борба против рак ,,Борка”.