„Холивуд репортер“ ги слави ѕвездите: Холивуд пред и потоа

САД- Никол Кидман, Глен Клоуз, Рејчел Вејс, Леди Гага, Реџина Кинг и Кетрин Хан, облечени во црвено, ја красат насловницата на „Холивуд репортер“. Темата е : Холивуд пред и потоа.

Со своето влијание и кариера, како осведочени феминистки, придонесоа Холивуд да го врати сјајот и достоинството на жените и актерки, по скандалот со најмоќниот холивудски продуцент Харви Вајнстин на кого му се суди за сексуално вознемирување и напаствување.