( Фото) Личните предмети на За За Габор на аукција

САД- Личните предмети од домот на актерката За За Габор, со унгарско потекло, ќе бидат достапни на фановите. Повеќе од 450 лични предмети -од накит до куфери и мебел од домот на актерката ќе бидат понудени на аукција, што според вдовецот Фредерик Принз вон Анхалт, ќе се одржи во Беверли Хилс.

Габор почина на 99 години во 2016 година.