(ФОТО) Каролина Гочева ужива во медениот месец во Мексико

Македонската поп-пејачка Каролина Гочева и нејзиниот сопруг уметникот Михаил Корубин уживаат во нивниот меден месец во Канада и Мексико.

Двојката сподели фотографии на нивните профили на Инстаграм од водопадите во Канада, но и од топлите авантури во Мексико.

По студените денови во Торонто, Каролина се релаксираше под топлите сончеви зраци во хотелот Номаде Тулум.

Каролина и Михаил стапија во брак на 23 септември минатата година.

 

Ice age ❄️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on