(ФОТО) Како ќе изгледаа познатите цртани филмови ако беа направени сега

Британскиот уметник Том Вард направи неколку цртежи на познатите цртани филмови од Волт Дизни со идеја какви би биле тие доколку беа од денешницава.

Тој искористи неколку познати карактери од цртаните и има даде современи моменти како паметни телефони, селфи фотографии и слично.

Погледнете ги: